Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Utánpótlás ki nem állása

41. §

A mérkőzés elmaradásával  kapcsolatos szabályozási rend.

(4) / e)

Ha egy sportszervezet szerepeltetésre kötelezett bármely utánpótlás csapata(i) nem áll(nak) ki a bajnoki-, kupamérkőzésekre, illetve az MLSZ versenykiírásában szereplő kötelező utánpótlás program egy tornájára a Versenybizottság eljár a vétkes sportszervezettel szemben.

f) A ki nem állást követő eljárási eseteket a sporszervezet utánpótlás csapatai vonatkozásában csapatonként külön - külön kell érvényesíteni.

g)

Ha egy sportszervezet szerepeltetésre kötelezett adott utánpótlás csapata nem áll ki a bajnoki mérkőzésre , ügyében a következő képpen kell eljárni:

1) első ki nem állás esetén írásbeli megrovás,

2) második ki nem állás esetén 3 büntető pont levonása az adott mérkőzésen ki nem álló csapattól

3) harmadik ki nem állás esetén a sportszervezet felnőtt csapatának évi összeredményéből 3 büntető pont levonása

4) negyedik ki nem állás esetén a vétkes csapatot és a sportszervezet felnőtt csapatát ki kell zárni a bajnokságból.

 

42. §

( 2 ) Kötelezően versenyeztetendő utánpótlás csapatok létszámhiányos  kiállásával  kapcsolatos eljárási rend.

 Ha egy sportszervezet szerepeltetésre kötelezett bármely  utánpótlás csapata(i) létszámhiányosan áll(nak) ki a bajnoki-, kupa-,  tornamérkőzésre a következők szerint kell eljárni :

1) első létszámhiányos kiállás esetén írásbeli megrovás;

2) második létszámhiányos  kiállás esetén 1 büntetőpont levonása a létszámhiányosan kiálló csapattól.

3) harmadik létszámhiányos kiállás esetén 1 büntetőpont levonása a sportszervezet felnőtt csapatának évi összeredményéből .

4) negyedik és minden további  létszámhiányos kiállás esetén 3 büntetőpont levonása a sportszervezet felnőtt csapatának évi összeredményéből .

 

Minden további infó ITT ÉRHETŐ EL . Ide vonatkozó a 42.§

 

szektor-logo-h.jpg

 

A 2016 - 2017-es bajnokságban történt

 

 

UTÁNPÓTLÁS U16

 

INTER CDF SE ( U19 , U16) kizárva

 

 

LŐRINCI UNITED

Az ESMTK LE KFT – Lőrinc United FC BLSZ Ifjúsági U-16 2. fordulójában kisorsolt bajnoki labdarúgó mérkőzés elmaradásában a Lőrinc United FC versenyügyi felelőssége megállapítható. A VB a mérkőzés 3 pontját 3 – 0 az ESMTK LE KFT javára igazolja, egyben a Lőrinc United FC csapatának évi összeredményéből három büntetőpont levonását rendeli el. /második alkalom / A büntetőpont levonását az évi összeredményből és csak a megszerzett pontokból lehet megtenni, a bajnokságban megszerezhető pontok egynegyedénél több büntetőpont nem vonható le, a sportszervezet pontszáma negatív tartományba nem kerülhet. LVSZ 41. § (4) a), g) 2)

 

 

A Lőrinc United FC – III. Kerületi TVE BLSZ Ifjúsági U-16 7. fordulójában kisorsolt bajnoki labdarúgó- mérkőzés elmaradásában a Lőrinc United FC versenyügyi felelőssége megállapítható. A VB a mérkőzés 3 pontját 3 – 0 a III. Kerületi TVE javára igazolja, egyben a Műegyetemi FC BLSZ I. osztályú felnőtt csapatának évi összeredményéből három büntetőpont levonását rendeli el. Szerződésben áll a Műegyetemi FC és a Lőrinc United FC. /harmadik alkalom./ A büntetőpont levonását az évi összeredményből és csak a megszerzett pontokból lehet megtenni, a bajnokságban megszerezhető pontok egynegyedénél több büntetőpont nem vonható le, a sportszervezet pontszáma negatív tartományba nem kerülhet. LVSZ 41. § (2) a) és (4) g) 3)  

 

 

A Lőrinc United FC – Csepel FC SE BLSZ Ifjúsági U-16 bajnokság 9. fordulójában kisorsolt bajnoki mérkőzésen a Lőrinc United FC csapata létszámhiányosan nyolc fővel állt ki, ezért a VB a Lőrinc United ifjúsági csapatának évi összeredményéből egy büntetőpont levonását rendeli el. /második alkalom/ Büntetőpont levonását az évi összeredményből és csak a megszerzett pontokból lehet megtenni, a bajnokságban megszerezhető pontok egynegyedénél több büntetőpont nem vonható le, a sportszervezet pontszáma negatív tartományba nem kerülhet. Az első félidő 45. percében 8 – 0 Csepel FC SE vezetésnél a Lőrinc United FC csapatának a létszáma sérülések folytán 7 fő alá csökkent, ezért a játékvezető félbeszakította a mérkőzést. A VB a pályán elért eredménnyel igazolja a mérkőzést a vétlen Csepel FC SE javára. LVSZ 43. § (1) h), 44. § (2) a) 1) és 42. § (2) c) 2)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Facebook

Statisztika

Most: 10
Összes: 347113
30 nap: 17920
24 óra: 618