Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Nagytétényi Kohász információk 2017

 

 


nagyteteny-logo.jpg

 

 

 

 

A Nagytétényi Kohász beadta a Fellebbviteli kérelmét a jogosulatlan játék kivizsgálása ügyében ( Közterület SK ) .

Sajnos most megjelent ►►► Hivatalos Közlönyben érdemben szót sem említenek arról, hogy elutasították a beadványt, igaz a befizetett 20.000 forintot visszautalták az Angeli útiak bankszámlájára.

A Nagytétényi Kohász csapata , most várhatja , hogy a Versenybizottság Elnöke Bodoki József úr ( képen ) döntést hozzon, mivel ilyen esetben hivatalból kell eljárnia a lezáratlan ügyben.

bodoki-jozsef.jpg

 

A 2017.02.09.-én megjelent közlönyből  itt megnyithatod !

   Az MLSZ Budapesti Igazgatóság Fellebbviteli Bizottsága a
Nagytétényi Kohász részéről benyújtott fellebbezési
zkérelem ügyében az alábbi határozatot hozta: A Fellebbviteli Bizottság a
Versenybizottság I. fokú 2017/01/01 számú határozatát egyhangúlag helyben hagyja!
dr. Matula Ferenc s.k.
Fellebbviteli
Bizottság Elnök

 


 

nagyteteny-logo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel a Nagytétényi Kohász csapatának az óvását elutasította a Versenybizottság, ezért benyújtották 2017. január 18.-án a fellebbezésüket.

 

 


nagyteteny-logo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

2015 május 2.án a Nagytétényi SE 1 - 3 , ( 0 - 0 ) BVSC Zugló bajnoki mérkőzést követően , a mérkőzésre be nem nevezett játékos Tóth Péter ( 244872 képen )

az I. számú asszisztenst Király Gergőt a kerítésen kívülről leköpte.

A fontoskodásáról is jól ismert Takács Zoltán 2. asszisztens egyből felismerte a civilben lévő játékost , és jelezte Orbán Pál játékvezetőnek a tettes kilétét.

 

Tóth Pétert a Fegyelmi Bizottság 2016 december 31.ig eltiltotta.

Amennyiben a játékosnak lesz az érvényes sportorvosi igazolásán kívűl 2017. évre érvényes játékengedélye , úgy már az Ikarus BSE FK ellen a Promontor utcában pályára is léphet a Budapest Kupában.

 

 


nagyteteny-logo.jpg

 

 

 

 

 

A Nagytétényi Kohász óvását érdemi tárgyalás nélkül elutasította az MLSZ Budapesti Igazgatósága.
Hivatkozással a Labdarúgás Versenyszabályzat 
45. §
(2) (b),
A bajnoki mérkőzés eredménye ellen a mérkőzést követő 8. nap 14.00 óráig óvás nyújtható be a versenyrendszert kiíró szövetség Versenybizottságánál.
 
(3) b), 1)
Az óvás csak akkor tárgyalható, ha:
1 )az óvási iratokat legalább
1 eredeti példányban, határidőn belül benyújtották;
 
 (3) c) 1)
Az óvást el kell utasítani, illetve a benyújtott óvást nem lehet érdemben tárgyalni,
1) ha az óvásra biztosított határidő után nyújtják be az óvási iratot, vagy fizették be az óvási díjat
 
 
Közterület SC csapatánál a II. osztály 1. fordulójában kisorsolt bajnoki mérkőzésre 2016.08.21.-ről halasztott mérkőzésen az alábbi kettő játékosnak nem volt érvényes játékengedélye.
Darai Ádám 291712
Átigazolás időpontja : 2016.08.23.
 
Nagy Szabolcs 224819
Átigazolás időpontja : 2016.09.20.
 
Az első forduló halasztása végett a 2016.08.21. vasárnapra hivatalosan kiírt mérkőzést 2016. december 04.-én pótolták be.
Schmidka István Elnök Úr elmondása szerint mivel az INFÓ rendszer nem biztosítja azt a lehetőséget, hogy betekintést lehessen kapni a játékosok paramétereibe , ezért nem a mérkőzést követően tudtak érdemi lépéseket tenni.
 

A Hivatalos közlönyből.

A Közterület SC Nagytétény SE
BLSZ II. osztály 1. fordulójában kisorsolt bajnoki labdarúgó
mérkőzést a Nagytétény SE megóvta Darai Ádám (ig.sz.: 291 712) és
Nagy Szabolcs (ig.sz.: 224 819)
Közterület SC játékosainak jogosulatlan játéka miatt.
A VB az óvást érdemi tárgyalás nélkül elutasítja az óvási díjat visszatartja.
LVSZ 45. § (2) (b), (3) b), 1) és (3) c) 1)

A mérkőzésen történtek a játékvezető szemszögéből:

A 82. percben második sárgával kiállították Marczi Gábort a Nagytétényből, aki egy fault után jóval a melegebb éghajlatra küldte a sporit !

A mérkőzés lefújása után a még mindig hevesen  tizenegyest reklamáló Kiss Viktor után a sértegetéshez kapcsolódó Csőke Ferencet is kiállította Fekésházy játékvezető, akinek volt már egy sárgája !

A Fegyelmi Bizottság Elnöke Medák Sándor Úr ( képen )

medak-sandor-fegyelmi-elnok.jpg

Marczi Gábort , és Kiss Viktort négy , valamint Csőke Ferencet a soron következő hat bajnoki mérkőzéstől tiltotta el.

A 2017. évi 16. fordulótól érvényes az eltiltás !

A továbbiakban ezekkel a jogi hivatkozásokkal érvelhet a  Nagytétényi Kohász amennyiben fellebbeznek !

Amivel érvelhetnek :

A sportszervezet a felelős azért ( ebben az esetben a Közterület SC ), hogy a mérkőzésen csak játékjogosultsággal rendelkező játékos szerepelhessen. Fegyelmi eljárást kell indítani az ellen a vezető ellen, akinek felróható, hogy játékjogosultsággal nem rendelkező játékost szerepeltet.

Hivatalból történő eljárás KÖVETELHET MEG jogosulatlan játék esetén.

Jogosulatlan játék, vagy azzal egy megítélés alá eső eset előfordulásakor, amennyiben óvást nem nyújtanak be, illetve az óvás tartalmi vagy formai okok miatt elutasításra kerül, az illetékes és hatáskörrel rendelkező verseny(rendezési)bizottság - az elévülési időn belül (tudomásra jutástól számított 180 nap), de legkésőbb a verseny-bajnokság befejezése utáni 5 napig - hivatalból járhat el.

Ugyanez az eljárás akkor is, ha a versenyrendszert kiíró szövetség egyéb módon szerez tudomást a jogosulatlan játékról. A jogosulatlan játék vagy azzal egy megítélés alá eső eset előfordulásának jogerős megállapítása esetén a verseny(rendezési)bizottság az ügyet - a büntetőpontok levonása tekintetében - illetékességből átadja fegyelmi bizottságnak.

A fegyelmi bizottság a játékjogosultsággal nem rendelkező labdarúgó sportszervezetének évi összeredményéből - azon mérkőzések után, amelyeken a labdarúgó jogosulatlanul szerepelt és ezt az illetékes verseny(rendezési)bizottság jogerős határozattal megállapította- a versenyben a mérkőzésen megszerzett pontjaival megegyező számú büntetőpontot és mérkőzésenként további egy-egy büntetőpontot is levon.

A büntetőpont levonását az évi összeredményből csak addig lehet érvényesíteni, amíg a csapat pontszáma 0 pont alá nem csökken.

 


 

nagyteteny-logo.jpg

 

 

 

 

  A Nagytétényi Kohász Elnöke Schmidka István úr     schmidtka.jpg

  osztotta meg a tavalyi év értékelését a honlapunknak.

 

 

 

Sajnos az egész 2016-os év nem hozott eredményességet az Angeli útra.

A tavaszi szezonunkat nem tudtuk az ősszel sem felülmúlni, mert mindkét bajnoki szezonban csak egy - egy győzelmet sikerült elérnünk.

Ezért a nyáron váltás következett be a felnőtt csapatnál.

Tyukodi Zoltánnak ( képen ) megköszönve a munkáját elváltak útjaink.

tyukodi-zoltan-nteteny-edzo.jpg

 

A 2016 - 207-es őszi szezont Gyimesi Lászlóval ( képen ) indítottuk el nagy reményekkel.

gyimesi-laszlo-nagyteteny-edzo.jpg

 

 

 

 

 

 

Mint kiderült , Ő sem tudott csodát tenni a meglévő játékoskerettel, ezért úgy döntöttünk, hogy az elkövetkezendő időszakban Fülöp Lajossal aki a Honvédnál U14-es korosztályig az utánpótlás vezető, és a megye másodosztályában szereplő Újlengyel játékosa Nagytéténybe érkezik.

Játékos edzői minősítésben fog az előzetes tárgyalásaink szerint Nagytétényben dolgozni, és remélhetőleg fog tudni magával hozni egy - két érdemi célokat is magában hordozó labdarúgókat az Angeli útra.

Fülöp urat ( képen ) 2017. január 10.-én várjuk a sporttelepünkre,  a végleges megbeszélésre , egyeztetésre.

Ami pedig még az őszi szezonhoz tartozik az az, hogy a Közterület elleni mérkőzést mely az első fordulóból lett halasztva és 2016 december 04.-én került megrendezésre jogosulatlan szerepeltetés végett , megóvtuk.

  A JEGYZŐKÖNYV

Sajnos az MLSZ-es új rendszerének köszönhetően, ( nem lehet hozzáférni a játékosok múltjának megtekintéséhez ) hosszas érdeklődések , és telefonos egyeztetések után végre sikerült érdemi és hiteles információkat begyűjteni , és az utolsó pillanatokban benyújtani az óvási kérelmünket.

Sajnos azóta nem kaptunk érdemi választ a Versenybizottságtól, és a hivatalos közlönyben sem tesznek említést a történtekről, hogy a Nagytétényi Kohász óvást nyújtott be . Az viszont olvasható a közlönyben, hogy a kiállított játékosunkat négy meccstől eltiltották.

Mivel több csapat is bele esett ebbe a hibába, remélhetőleg mink is megkapjuk a három pontot. Ez persze nem azt jelenti, hogy az öt pontunkból majd hét lesz és ezzel elrugaszkodunk az utolsó  helyről , de lehet , hogy a végelszámolásnál ez is fontos lehet. Várjuk a Versenybizottság határozatát.

Mindenki nevében aki elolvasta a fenti sorokat, köszönjük , hogy a Budapest Soccer rendelkezésre állt .

Kívánjuk , hogy  ebben a tavaszban , illetve ebben az évben, nagyot forduljon a sportélet az Angeli úton.

 


 

 
 


Facebook

Statisztika

Most: 14
Összes: 311999
30 nap: 17687
24 óra: 910