Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Műegyetem FC Archívum 2016

 

 

 

mafc-logo-feher-hatterrel-h.jpg

 

  HÍRFOLYAM

 

 

MÁR BIZTOS , HOGY

KIESETT A BUDAPEST I. OSZTÁLYÁBÓL A

MŰEGYETEM FC

 

Az alábbi hivatalos közlönyt értelmezve a Műegyetemnek a levonások után 0 pontja van. 

2016/11/28 A Ferencvárosi FC – Lőrinc United FC (4 – 2) BLSZ Ifjúsági U-16 bajnokság 12. fordulójában kisorsolt bajnoki mérkőzésen a Lőrinc United FC csapata létszámhiányosan tíz fővel állt ki, ezért a VB a Lőrinc United FC-vel szerződésben álló Műegyetemi FC BLSZ I. osztályú felnőtt csapatának évi összeredményéből 3 (három) büntetőpont levonását rendeli el kötelező utánpótláscsapata negyedik létszámhiányos kiállása miatt.

Büntetőpont levonását az évi összeredményből és csak a megszerzett pontokból lehet megtenni, a bajnokságban megszerezhető pontok egynegyedénél több büntetőpont nem vonható le, a sportszervezet pontszáma negatív tartományba nem kerülhet. LVSZ 42. § 2) c) 4)

 

 

 

mafc-logo-feher-hatterrel-h.jpg

 

  HÍRFOLYAM

 

 
 
 
A Műegyetem FC utánpótlás "  bérelt , vett "csapata ( Lőrinci United ) 2016.október 16.-án létszámhiányosan állt ki első esetben a bajnoki mérkőzésre. Ez volna a legkissebb bajuk, de van három nem kiállásuk is. 
 
 
 
 
 
 

mafc-logo-feher-hatterrel-h.jpg

 

  HÍRFOLYAM

 

 

 

A Műegyetem mindent megtett annak érdekében , hogy megfeleljen a Budapest Bajnokság első osztályú követelményeinek.

Mindkét utánpótlás csapatát a Lőrinci United FC-től biztosította, hogy a 2016 - 2017-es kiírásnak megfeleljenek.

Nagyon úgy néz ki , hogy rosszul választottak, mi több fizettek is azért nem is kis összeget , hogy a felnőtt csapat résztvehessen a Budapest I. osztály küzdelmeiben.

Az U19-es csapat környékén is akad probléma , hiszen a 9. forduló előtt még csak három mérkőzésen vannak túl.

Az U16-os csapatuk pedig már nagyon kisodródott , ( lásd alábbi határozatot ) ami azt jelenti, hogy amennyiben az elkövetkezendő bajnoki fordulók valamelyikén hibáznak, akkor abban az esetben a Műegyetem FC csapatát kizárják a Budapest I. osztály további küzdelmeiből.

 

Lőrinc United FC – III. Kerületi TVE BLSZ Ifjúsági U-16 7. fordulójában kisorsolt bajnoki labdarúgó- mérkőzés elmaradásában a Lőrinc United FC versenyügyi felelőssége megállapítható. A VB a mérkőzés 3 pontját 3 – 0 a III. Kerületi TVE javára igazolja, egyben a Műegyetemi FC BLSZ I. osztályú felnőtt csapatának évi összeredményéből három büntetőpont levonását rendeli el. Szerződésben áll a Műegyetemi FC és a Lőrinc United FC. /harmadik alkalom./ A büntetőpont levonását az évi összeredményből és csak a megszerzett pontokból lehet megtenni, a bajnokságban megszerezhető pontok egynegyedénél több büntetőpont nem vonható le, a sportszervezet pontszáma negatív tartományba nem kerülhet. LVSZ 41. § (2) a) és (4) g) 3)  

 

 

 

mafc-logo-feher-hatterrel-h.jpg

 

  HÍRFOLYAM

 

 

 

A Magyar kupa első fordulójában Műegyetem FC 3 - 5 Új Budai FC Voyage.

A csapat kiesett a további küzdelmekből.

 

 

 

 

mafc-logo-feher-hatterrel-h.jpg

 

  HÍRFOLYAM

 

 

Nagy Adrián igazolás száma 690147 egy bajnokitól eltiltva nagy-adrian-mfc-690147.jpg

 

 

 

Pásztor Ádám igazolás száma : 252101 egy bajnokitól eltiltva pasztor-adam.jpg

 

 

 

 
 


Facebook

Statisztika

Most: 7
Összes: 346541
30 nap: 17860
24 óra: 577