Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Mindenkinek tudni kell

soccer--tabla-sarga--hatterrel.jpg

Lassan véget érnek a megmérettetések a Budapest első és másodosztályában . Vannak akik nagyon komolyan vették a téli felkészülési  időszakot, és mindent megtettek azért , hogy az előkelő helyezésüket megtartsák, vagy éppen a kiesési zónát elkerüljék.

Jövő héten beindul a Budapest Kupa sorozatának a 3. fordulója, amit a megkérdezett csapatok mindegyike , nagyon komolyan vesz a továbbjutás érdekében.

A továbbjutók figyelmébe ajánlom, hogy a BPK találkozóin begyűjtött sárga lapok, nem számítanak be a Budapest Bajnokságban szerzett lapjai közé. Minden esetben jó az elkövetkezendő időszakban vezetni a listát, mert a BPK.-ban a harmadik sárga után kell egy meccset kihagyni, ellentétben a Budapest Bajnoksággal , ahol az ötödik lap után kell kihagyni egy meccset.

A legégetőbb probléma a sportorvosi intézése. Budapesten több helyen is el lehet végeztetni a vizsgálatokat. 

Ha már az orvosi dolgoknál tartunk , akkor nagyon jó azt is tudni , hogy a komolyabb sérülések esetén a biztosító a megfelelő okiratok benyújtása után készpénzben nyújt segítséget a károsultnak.

A honlap folyamatosan ad tájékoztatást a Budapest Válogatott edző, és tétmeccseiről is. Figyelemmel kísérve a játékos állomány ( ki mennyiszer volt ) összetételét.

A Budapest Soccer hivatalos oldalán a hivatalos közlönyök mellett megtalálod a bajnoki , és egyéb hivatalos mérkőzésen kiállított játékosok névsorát.

Fényképpel ( mivel közszereplőkről van szó, ezért nem törvénybe ütköző ) , határozatokkal és paragrafussal lehet megtekinteni a vétkes játékosokra kirótt eltiltásokat.

Természetesen és nem utolsó sorban , rengeteg fotóval színesített mérkőzésjelenetek lesznek láthatóak, már a Budapest Kupa mérkőzéseiről is.

A Szerkesztőségünk mindenkinek eredményes, gólokban gazdag és sérülésmentes tavaszi idényt kíván.

soccer-blsz-mez.jpg

Mindenben a segítségetekre törekszünk. Írjátok meg a véleményeteket, gondjaitokat, elképzeléseteket. Huszonnégy órán belül reagálunk az el, és beküldött írásos anyagotokra.

Természetesen névvel és elérhetőséggel megspékelve .

SMS : +36-30- 265-38-86

E-mail : budapestsoccer@gmail.com

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Facebook

Statisztika

Most: 13
Összes: 346508
30 nap: 17871
24 óra: 565