Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Integrált Futball Alkalmazás

 

I.F.A.

 

FRISS INFORMÁCIÓ

Továbbképzés az elektronikus ügyintézőknek.
 
Téma : Az Integrált Futball Alkalmazás
 
2016.06.09. csütörtök 17:30 
vagy
2016.07.15. szerda 17:30
 
Helyszín : Az MLSZ Budapesti Igazgatóságának  székháza.
Cím : 1053 Budapest Curia utca 3.
 
 
 
2016.06.06. hétfő 19:16

 

Az MLSZ, az egyesületek által is használt informatikai rendszer „mlsz.info” működését 2016.június középén megszünteti, innentől Integrált Futball Alkalmazás – rövidítve IFA – néven egy új informatikai rendszer kerül bevezetésre, a régi rendszer a továbbiakban nem lesz elérhető.

Az új rendszerben sokkal több feladata, ezzel együtt lehetősége lesz az egyesületek elektronikus ügyintézőinek –adminisztrátorainak-.

A lehetőség szerinti zökkenőmentes átállás miatt, a sportszervezetek felhasználói számára kiadásra került egy felhasználói segédlet az IFA használatához. Az alábbi linkre kattintva letöltheted.

Integrált Futball Alkalmazás 

Kérjük, az egyesület elektronikus ügyintézőit, hogy a felhasználói segédletet alaposan tanulmányozzák át.

Az MLSZ az egyesületek számára külön gyakorló felületet fog biztosítani melynek letöltési lehetőségéről, a későbbiekben küldünk tájékoztatást.

2016. május végén, június elején az igazgatóság munkatársaival, több csoportban és időpontban, a rendszer használatával kapcsolatos oktatást, bemutatót fogunk tartani, ezek időpontjáról és a csoportbeosztásról, külön értesítést fogunk küldeni illetve a hivatalos oldalunkon megjelentetni.

Kérjük, hogy ezen, elektronikus ügyintézők feltétlenül vegyenek részt, mert a nyári átigazolási időszakban az igazolási, átigazolási, versenyengedély kérelmi tevékenység, a rendszer használata nélkül nem lesz lebonyolítható.

 

 

szektor-logo-h.jpg

 

 

 
 


Facebook

Statisztika

Most: 8
Összes: 347091
30 nap: 17919
24 óra: 618