Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Gálvölgyiék

szektor-logo-h.jpg

A Gálvölgyi család a Budapest Labdarúgásában

 

A Gálvölgyi testvérek közül az idősebb István , valamint Márton az Édesapjuk sportszeretetét , labdarúgó pályafutását , és edzői tevékenységeit viszik tovább a Budapest Labdarúgásában.

 

Az idősebbik Gálvölgyi István , az RKSK  felnőtt csapatánál mint vezetőedző tette el a sípot, mert úgy érezte, hogy egy kis időre nem a kispadon , hanem otthon a kényelmes fotelban gondolja végig az elkövetkezendő évek hogyan továbbját.

 

Két fia pedig, a szülői hagyományokat tovább ápolva napjainkban a 1908 SZAC KSE csapatánál elsősorban mint játékosok , másrészt pedig  a SZAC labdarúgócsapatánál adják tovább a megszerzett tudásukat a fiataloknak.

1908-szac-logo--2-.jpg

galvolgyi-istvan.jpg

Ifj. Gálvölgyi István

idosebb-galvolgyi-istvan.jpg

Id. Gálvölgyi István

1908-szac-logo--2-.jpg

galvolgyi-marton-szac.jpg

Gálvölgyi Márton

Életkoruk különbsége végett fiatal korukban egy csapatban sohasem tudtak szerepelni. István a Ferencvárosban, Márton pedig a Malév-nál kezdett el szárnyalni.

 

Az idők folyamán mégis összehozta Őket a sors ! Az RTK csapatánál a felnőttek közt mutatták meg rátermettségüket, aztán 2013 tavaszán és őszén a Fővárosi Vízművek SK  meghatározó játékosai lettek.

István 2014 júliusában hazájába igazolt, a SZAC-hoz, majd 2016. februárjában a több alkalommal, ( BKV Előre, ESMTK, ) is megjárt NB III.-at megjárt öccsét is hazai környezetbe csábította.

 

Kettőjüknek eddig 500 tétmeccs van a lábukban, amit  Márton , ( még csak harminc éves lesz júliusban) tud még jóval felültornázni.

 

A Szerkesztőségünk nevében kívánunk a további aktív labdarúgó szezonokban sportsikereket, valamint hosszan tartó további boldog családi életet.

 

A fotón az a pillanat látható , amikor a legfiatalabb Gálvölgyi,  a Pestszentimreieknek szabadrúgásból gólt lőtt.

 

Márton ezen a meccsen kettő gólt is szerzett.

 

Jegyzőkönyv

galvolgyiek.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Facebook

Statisztika

Most: 5
Összes: 344981
30 nap: 18090
24 óra: 569