Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Ferencvárosi FC információs oldal 2017 tavasz

 

 


 

video-kamera.jpeg   ITT MEGNÉZHETED ►►►

 


logo-2016-ffc.jpg

 

 

 

A Budapest II. osztályában az FFC játékosát Székely Istvánt 2 ( kettő ) bajnoki meccstől tiltották el a

FSZ 14.§ 2/a pontja alapján

 

14.§ Az ellenfél megrúgása, ellökése
Annak a labdarúgónak a büntetése, aki az ellenfelét megrúgja, letalpalja, rugó lábára
rátart, gáncsolja, elbuktatja, ellöki, illetve ezek valamelyikére kísérletet tesz:
(1) Kísérlet esetén:
a) eltiltás egy-kettő mérkőzéstől;
b) mérkőzéstől eltiltás egy héttől-hat hónapig.
(2) Ha sérülést nem okozott:
a) a) eltiltás egy-négy mérkőzéstől;

b) mérkőzéstől eltiltás egy héttől-egy évig.

 

Az alábbi két bajnoki mérkőzésen nem szerepelhet :

Jegyzőkönyv

2. forduló : BVSC Zugló - Ferencvárosi FC ( 2017.08.25.)

3. forduló : Ferencvárosi FC - MUN SE ( 2017. 09. 02. )

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

logo-2016-ffc.jpg

 

 

A 2017. évi februári igazolások és átigazolásokat   ITT MEGNÉZHETED !

 

 

 

logo-2016-ffc.jpg 

 

 

Nagy Lajos Úr, a Ferencvárosi Football Club elnöke ( képen ) osztotta meg a tavalyi évi szereplést , valamint a FFC valós gondjait.


Mint ismeretes a felnőtt csapatunk edzőjétől egyéb okok végett , immáron másodszor, de véglegesnek tűnően elváltak útjaink.

Egy meghatározó emberünk átigazolt egy másik Budapest első osztályú klubba, a másik alapító tagunk abbahagyta a labdarúgást családi okokra hivatkozva ( ami teljesen érthető ) majd az alapemberünket veszítettük el egy buta kiállítás végett , az őszi szezonra.

Sajnos mint  kilencedik kerületiek, nem tudunk semmilyen előnyt élvezni abból , hogy az anyaegyesületünk, féltestvérünk, és az Önkormányzat is bármiféle hathatós támogatással is , de besegíteni a teljesen amatőr szinten működő egyesületünk életébe.

Valahol magunknak is, de leginkább az FFC azon szurkolóinak köszönhetjük azt hogy a Népligetből kiebrudáltak minket mert  az FTC elnökét keresetlen szavakkal illették.

Hozzáteszem sem a csapat , sem a játékosok, sem a hátrányos helyzetű játékosaink mit sem tettek azért , hogy a hontalanok táborát szaporítsuk.

Mivel pálya nélkül maradtunk a rengeteg utánjárás után , végül is a Könyves Kálmán körúton fogadtak be minket.

Mivel az öltözői hiány mint mindenki előtt ismeretes, a saját költségünkből vettünk konténereket ahol a labdarúgáshoz nélkülönözhetetlen eszközeit tároltuk, tároljuk.

Nyugodtan ki merem jelenteni, ahogy az életben meg is történik, hogy mosunk főzünk takarítunk magunk után !

Nálunk nincsenek anyagi jólétben élő sem játékosok, sem vezetők , akik különféle csábításokkal el tudják csalni a volt, netán jelen pillanatban is jónak, eredményesnek számító játékosokat.

Mink valóban amatőrök vagyunk. Néha azért van olyan , hogy egy két szimpatizáns bedob egy kis összeget , ami persze hogy jól jön, hiszen az utánpótlásainkra ( amatőröknek kötelezően előírt ) nagyon is odafigyelve, ezekből a befolyt összegekből nekik kedveskedünk , egy kis csokival édességgel. 

Visszatérve a Budapest Bajnokság első osztályára , merem remélni, hogy a bent maradással nem lesz gondunk, és az átigazolási időszakban , ha a pénztárca is megengedi szeretnénk erősíteni.

A kispadon 2017 nyaráig az utánpótlással is foglalkozó edzőnk,  Bitó Tibor úr      ( képen ) elvállalta a felnőtt csapat tréningjeinek levezetését, és a bajnoki meccsen a kispadot is.

bito-tibor-ffc..jpg

Mint érzékelhető az utóbbi időben már nem tapasztalható a szurkoló gárda komoly agressziója sem. Egyre távolabb esünk az anya Fraditól, mely óriási erőfeszítéseket követel meg a fennmaradás érdekében.

 


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Facebook

Statisztika

Most: 10
Összes: 347113
30 nap: 17920
24 óra: 618