Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Ferencvárosi FC Archívum 2016-tól

 
 
 

ffc-logo--2-.jpg

 

 HÍRFOLYAM

 
 

 

 

Felnőtt csapat vezetőedzői posztjáról távozott Bitó Tibor ( képen ).

Az elkövetkezendő időszakban az utánpótlásnál fog dolgozni

bito-tibor-ffc..jpg

 

 

 

 

 

2017.07.04.-től Takács Ákos , képen ( 1982.02.14.) volt Ferencvárosi játékos vette át a csapat irányítását a 2017 - 2018-as szezonra a Budapest II. osztályában szereplő csapatnál.

 

takacs-akos-ftc-edzo-2017.07.05.-tol.jpg

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

ffc-logo--2-.jpg

 

 HÍRFOLYAM

 
 
 
2016/11/27 A Ferencvárosi FC – Jobsforwad-Újpest FC (0 – 18) BLSZ Ifjúsági U-17 bajnokság 10. fordulójában kisorsolt bajnoki mérkőzésen a Ferencvárosi FC csapata létszámhiányosan tíz fővel állt ki, ezért a VB a Ferencvárosi FC csapatát írásbeli megrovásban részesíti. /első alkalom/ LVSZ 42. § 1) a) 1)
 
 
 

ffc-logo--2-.jpg

 

 HÍRFOLYAM

 
 
 
 
Igaz, hogy hat gólt rúgott a Ferencvárosi FC a Műegyetemnek , de azért nem kellett volna mindkét félidőben Nekik kezdeni a játékot . Nem mintha befolyásolta volna a végeredményt a dupla kezdési előny, de azért érdekes jelenség, a játékvezetői (ellenőr ) szemszögből. Ha nem lett volna kiállítás a 38. percben a vendégeknél, akkor még lehet, hogy döntő jelenséggel bírt volna a nem odafigyelés !
 
 

 

ffc-logo--2-.jpg

 

 HÍRFOLYAM

 

A Magyar Kupa II. fordulójában a Ferencvárosi FC a Budapest II. osztályú BVSC - Zugló csapata ellen 5 - 1 arányú vereséget szenvedett. Igy elesett a további küzdelmektől.
 
 
 

ffc-logo--2-.jpg

 

 

 HÍRFOLYAM

 

Nagy érvágás érte a Ferencvárosi FC csapatát. A többszörös Budapest válogatott játékos Scheffer Bence a Fradi meghatározó játékosa nyolc év után a  Hegyvidék SE csapatába igazolt.
Bence a BKV Előre csapatából a Dömsödiekhez igazolt, majd 2008 augusztusában az FFC -hez igazolt.Részese volt minden sikernek hiszen a negyedosztállyal kezdve a Budapest első osztályig végig kísérte a csapatot. Sajnos az FFC-nél kialakult helyzetnél fogva , nem vállalta a további  megmérettetést. Egyet azért megígért a volt játékostársainak, hogy ellenük sohasem fog pályára lépni. 
 
 

ffc-logo--2-.jpg

 

 

 HÍRFOLYAM

 

 

Újból egy régi új edzővel készül a Ferencvárosi FC a 2016- 2017-es bajnokságra.

Visszatért a kispadra Bitó Tibor ( képen ), akire az FFC minden helyzetben számíthat.

bito-tibor-ffc..jpg

Lehetett az utánpótlás trenirozása, vagy éppen a felnőttben kellett védenie, de a rendezői posztot is bevállalta már nem egyszer.

 

 

ffc-logo--2-.jpg

 

 

 HÍRFOLYAM

 

 

Mivel az Újbuda FC II. visszalépett a Magyar Kupa küzdelmeitől ( 2016.08.03.-án lett volna a találkozó ) , így a Ferencvárosi FC csapata már a 2016. augusztus 10.-én megrendezésre kerülő BVSC - II. Kerületi UFC győztesére hangolhat.

 

 

ffc-logo--2-.jpg

 

 

 HÍRFOLYAM

 

 

A Ferencvárosi FC csapata azzal a kéréssel fordult a Versenybizottsághoz, hogy a lehetséges botrányok elkerülése végett a 2016.04.16. szombati találkozót " a Ferencvárosi TC ünneplése végett a szomszédban " tegyék át vasárnapra. Az FFC részéről személyesen felkeresték az Inter CDF csapatának az elnökét , aki a helyszínen alá is írta a megállapodást. A Veresenybizottság a megállapodást pecsét hiányában nem fogadta el. 

Nyolc napon belűl kell megtennie az FFC -nek az új , mindkét részről elfogadott mérkőzésidőpontot.

 

 

 

ffc-logo--2-.jpg

 

 

  HÍRFOLYAM

 

 

Ebben a szezonban már másodszor hagyta ott a csapatot a zenélés kedvéért Hevesi Tamás . A Budapest Kupában idegenben , és a szombati hazai találkozón , még Ő lesz a karmester a kispadon. 

Az már csak hab a tortán, hogy csütörtökön este Kupa meccset játszanak, majd szombat délelőtt bajnokit a Ferencvárosiak. 

 

 

 
ffc-logo--2-.jpg

 

 HÍRFOLYAM

 

 

 

A 19 fordulóban a Ferencvárosi FC együtteséből Nagy Lajos Urat a Fegyelmi Bizottság 7. § 3/a , valamint a 83.§ 1/b pontja alapján 2016.április 04.-ig mindenfajta labdarúgást érintő sporttevékenységtől eltiltotta.

 

 

 

 ffc-logo--2-.jpg

  HÍRFOLYAM

 

 

 

Az első félidő közepén a  kispadról felállva miközben a labda nem volt játékban, a következőket  szólta be a  játékos "Mi a f@...mat fújsz b@...meg !, ezért piros lappal kiállították. 

A félidei bevonulásnál az FFC egyik rendezője a játékvezetőt találta meg magának, majd egy kisebb szóváltás után a megkülönböztető mellényét a játékvezetőre akarta akasztani. 

 

 

ffc-logo--2-.jpg

 

  HÍRFOLYAM

 

 

 

Az FFC a Budapest Kupában a remek véghajrájának köszönhetően a Vízművek csapatát a Váci úton búcsúztatta el a további küzdelmektől.

 

 

 

ffc-logo--2-.jpg

 

  HÍRFOLYAM

 

 

 

A tizenhatodik fordulóban a Ferencvárosi FC fogadja a Siketek stadionjában a Rákosszentmihályi AFC csapatát.

A 2016.02.27.-én szombaton 14:00 órakor kezdődő összecsapáson a kilencedik kerületieknek kettő játékost kell kihagyniuk a kezdő tizenegyből.

Scheffer Bence eltiltás végett , valamint  Császár Viktor öt sárgalappal a háta mögött kénytelen kihagyni a tavaszi első fordulót.

Az őszi fordulóban a Pirosrózsa utcaiak  2 - 0-ás félidei eredmény után 3 - 1 arányú győzelmet arattak. 

A Ferencvárosiak, pedig holnap szeretnének visszavágni a XVI. kerületieknek, hazai pályán.

Három újonnan igazolt játékosok közül egyelőre még nem tudja Hevesi Tamás , hogy ki fér be a kezdőbe, de szeretne Nekik is játéklehetőséget biztosítani.

A Budapest Kupában a Fővárosi Vízművek SK ellen még nincs megállapodás a mérkőzés helyszínét és időpontját tekintve.

Egy viszont biztos !

2016.03.16.-án szerdán, vagy 17.-én a találkozót meg kell rendezni.

 

 

 

 

 
 


Facebook

Statisztika

Most: 17
Összes: 345004
30 nap: 18098
24 óra: 579