Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Budafok archívum 2016

 

 

budafoki-lc-logo--2-.png

 

  HÍRFOLYAM

 

 

 

A Versenybizottság a BMTE Szolgáltató Sport kft. tartalékcsapatának nevezésével kapcsolatban a kérelmet befogadta, és a BMTE Szolgáltató Sport kft első csapatának az NBIII-as bajnokságban történő indulásától függően jóváhagyta. (Amennyiben az első csapat indulási joga bármilyen okból meghiúsul, akkor a tartalékcsapat nevezési jogának jóváhagyása is visszavonásra kerül.) A BMTE Szolgáltató Sport kft-be a Budafoki Labdarúgó Club által apportként bevitt BLSZ I. osztályú indulási jogot a következők szerint bírálta el a Versenybizottság: a 2016/2017. évi hatályos BLSZ I. osztályú férfi nagypályás bajnokság versenykiírásának 13§ c pontja alapján a tartalékcsapat a BLSZ II. osztályába kerül besorolásra. 

 

 

 

 

 

budafoki-lc-logo--2-.png

 

  HÍRFOLYAM

 

 

 

Az U19-es csapat vezetőedzőjének Schméll László úr ( képen ) lett kinevezve , aki a Fővárosi Vízművek utánpótlás csapataitól érkezett a Promontor utcába.!

schmel-laszlo-vizmuvek-sk-vezetoedzo.jpg

A Budafoki legénység a BLSZ II. osztályában fog indulni a 2016 - 2017-es Budapest Bajnokságban BMTE II. néven.

 

 

 

 

budafoki-lc-logo--2-.png

 

 

  HÍRFOLYAM

 

A góllövő lista 2. helyéről 11 góllal elhagyta a Promontor utcát , és Érdre tette át a hazai pályát a házi gólkirály Korozmán Norbert korozman-budafok.jpg

 

 

budafoki-lc-logo--2-.png

 

   HÍRFOLYAM

 

 

 

A Budafoki LC Vezetőedzője Schróth Lajos ( képen ) az átigazolási időszakban nagy durranásokra nem készül.

schroth-lajos-bfok-hv.jpg

Egy fájó veszteséget kell elkönyvelni, ami igazából egy edző számára inkább dicsőség, mégpedig az , ha egy játékosát magasabb osztályba láthatja játszani az elkövetkezendő időszakban. Korozmán Péter ( képen ) az NB III.ban szereplő Érd csapatához igazolt át. A szerződését a Budafok felbontotta , hogy a játékosuk a Nemzeti Bajnokságban szerepelhessen.

korozman-robert-133628-1993.07.28.-erd.jpg

Egy Budapest Válogatott játékos nevezetes Kovács Gergely az Államvizsgáira készül, de ha nagyon szorítja valami a csapatát, akkor természetesen a rendelkezésükre fog állni.( képen )

kovacs-gergely.-bpv-jpg.jpg

Egy régi játékosuk Berger Attila ( képen ) egy kis kerülő , és kihagyás út után az ősszel a csapattal edzett, és a téli felkészülésből is kivette a részét a csapatattal.

berger-attila-bfok-1990.01.18.-137656.jpg

Scróth Lajos a Budafok saját nevelésű játékosai közül három feltörekvő fiatalnak  adott lehetőséget, hogy  verekedjék be magukat a csapatba. A februári hónapban mutatott játékuk után fog kiderülni, hogy ki szerezte meg a bizalmat a Vezetőedzőnél.

Holnap 2016.02.06.-án szombaton a Budafok a harmadik vonalban szereplő III. kerület gárdáját fogadja 11:00 órai kezdettel.

A Budapest Kupában a Csillaghegyi MTE mint pályaválasztó , lemondott a hazai rendezésről , és a közös megegyezés alapján Budafokon 2016. február 24.-én szerdán este 19:00 órakor kerül megrendezésre a harmadik forduló.

 

budafoki-lc-logo--2-.png

 

 HÍRFOLYAM                                                      

 

 

Vincellér Gergőt vinceller-gergo-budafok-137295.jpg a téli teremtornán kiállították. A Fegyelmi bizottság határozata alapján a soron következő kupa , vagy bajnoki mérkőzésen nem léphet pályára.

 

 

 

 
 


Facebook

Statisztika

Most: 9
Összes: 346544
30 nap: 17858
24 óra: 578