Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

BMTE - Újbuda KFT II. 2017 Információs oldal


 


logo-2016-budafok.jpg

 

 

 

 

 

 

Schróth Lajos ( képen ) nem volt megelégedve az elvégzett munka után az őszi nyitány kezdőmeccsére.

schroth-lajos-bfok-hv.jpg

A SZAC elleni vereség hazai pályán , ráadásul a 93. percben bekapott gól után mit ne mondjak a fejemhez kaptam.

A második kanyarban Nagytétényben szerepeltünk ahol mindenki bizonyítani szeretett volna, ami sikerült is , hiszen 3 - 1 arányban legyőztük az Angeli útiakat.

A Csillaghegyi kirándulás következett , már már a zsebünkben éreztük a három pontot, de a 91. percben a hazaiak egyenlíteni tudtak.

Következett aztán két olyan meccs , ahol összességében tizenöt gólt guritottunk, majd a 6. fordulóban a Vasutasoknál kisiklottunk újból.

Négy meccses győzelmi sorozatunkat a Csörsz utcában a TF megszakított, ahol is egy góllal tudtunk kikapni.

Következett az utolsó négy forduló amit sikeresen vettünk , és így a tabella második helyéről folytathatjuk a tavaszi sorozatokat.

Szeretnénk ha a pályán dőlne el a feljutás kérdése, hiszen a csapatom játékosai olyan meghatározó múlttal rendelkezik, hogy képesek még a fiatalok beépítése mellett is elérni azt, hogy jövőre a Budapest első osztályában szerepelhessünk.

A Budapest Kupában nem veszünk részt, mert amatőr szinten nagyon nehéz olyan időpontot találni, hogy mindkettő félnek, megfelelő legyen.

Sajnos tavaly háromszor is beleestünk  olyan komolytalan rendezésbe idegenben,  igaz hogy a találkozót lejelentették, de a hazaiaknak se híre se hamva nem volt a mérkőzés kiírt időpontjában.

A felkészülési időszakunk 2017. január 10.-én kezdődik meg , és hat edzőmérkőzéssel készülünk fel a 2017-es tavaszi megmérettetésre.

 


 

 
 


Facebook

Statisztika

Most: 9
Összes: 344987
30 nap: 18090
24 óra: 573