Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Átigazolási információ 2016

 

2016 január 24. napjától érvénybe lép a téli átigazolási időszak, és 2016 február 22. hétfő 24:00 óráig tart ! 

 

Ebben az évben tehetik meg a játékosok azt , hogy az Egyesületük hozzájárulása nélkül igazolhatnak el másik klubba.

Ez a folyamat, hogy írok egy levelet az alábbi megfogalmazásban:

 

Tisztelt  ( Kenyérfényesítő SC ! ) 

Alulírott büntető felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy az elkövetkezendő időszakban 2016. február 01. után nem kívánok az egyesület igazolt játékosa lenni.

Név :

Születési dátum :

Anyja neve:

Igazolás száma : ( ha tudod ) 

Tisztelettel : XY.

Aláírás , dátum.

melyet három példányban kell elkészítenie a sportolónak , ebből egyet megcímez a saját klubja címére , a másodikat az alábbiakban tölti ki : 

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság

Igazolási és Átigazolási osztály 

részére

1053 Budapest Curia utca 3. IV. emelet 

természetesen a feladandó boríték bal felső sarokban a saját nevét és az egyesülete nevét is fel kell tüntetni. Ezeket a leveleket egy - egy külön borítékba behelyezve lezárva, és az alábbi postai feladóvevényt kitöltve ( a képen az Átigazolási osztály részére ) , a másikat a saját csapatának, természetesen az Egyesület részére megcímezve, megjelölve az Elnök, ( technikai Vezető , vagy az edzője ) nevével kell kitölteni a könyvelt küldemény feladóvevényét.

blsz-ajanlott-kuldemeny-kitoltve--komplett.jpg

A Magyar Postán feladott elismervényeket, mindkettő dátummal és pecséttel ellátott okiratot magánál kell hogy tartsa az Illetékes, az arra jogosult személy.

A harmadik eredeti példány, pedig a saját tulajdonban marad. 

 Konfliktus esetén ezzel a bizonyítást hitelt érdemlő okirattal és a hitelt érdemlő postai feladó vevénnyel tud élni, az átigazolási jogaival a versenyző.

Az egyesület a labdarúgó kérésére köteles kiadni a játékosa játékengedélyét, valamint a sportorvosi kartonját is. Kevesen tudják , de mindkét okirat a játékos tulajdonát képezi !!

Amennyiben a sportorvosi karton betelt, ( nincs több üres keret ) az MLSZ Budapesti Igazgatóságának Igazolási és Átigazolási osztálya egy üres kartont nyomtat a játékos részére, amennyiben leadja a betelt okiratot.Mielőtt beadják az igényüket cserére, minden esetben nézzék meg a foto érvényességi idejét, mert a rendszer nem tud a lejárt fotó végett ( fel kell töltetni újat , de arra figyelni kell , hogy ne ugyanaz a színes fotót vigyék cserére ) másikat nyomtatni.

Az átigazoláshoz pedig szükséges leadni a 2015 - 2016-os ( előző klubtól elhozott ) játékengedélyt, mert ezen okirat le nem adása nélkül nem adhatja ki a Szövetség  az új egyesületének a játékengedélyt.

Amennyiben az átigazolni kívánó sportoló részéről az Egyesülete megtagadja az okiratok  átadását, az Fegyelmi vétségnek minősül.

Ezt természetesen időben kell jelezni a Fegyelmi Bizottság Elnökének., ( személyesen,  a feladott blankettákkal, valamint a saját pld. bemutatásával ) a hogy a folyamat érvényét vegye.

Utóirat :

Az a sportoló aki el szeretne igazolni, legyen annyira tiszta lelkiismeretű, és akkor ezek a kellemetlen helyzetek elkerülhetővé válnak , ha :

1., Rendezi és megfizeti az adósságát ( sportolási hozzájárulás ) tagdíj.

2., Leadja a részére kiadott szerelést. stb.

Ha ezeket az íratlan szabályokat betartja ( mindkettő fél ) ,  akkor az elkövetkezendő időszakban is bűntudat nélkül tudnak egymás szemébe nézni.

Ha  ezek a dolgok rendeződnek akkor a kiadó egyesület minden gond nélkül hozzájárul az eligazoláshoz, és aláírja az átigazoló lapot.

Nem árt azért a másik oldalt is megnézni, ahol a kiadó egyesület nullásra igazolja a tartozást , és aláírással pecséttel látja el az átigazolási lapot.

 

ITT KINYOMTATHATÓ AZ ÁTIGAZOLÁSI LAP

 

 

 

 

szektor-logo-h.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Facebook

Statisztika

Most: 16
Összes: 345003
30 nap: 18097
24 óra: 578