Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

ASR Gázgyár Archívum 2016

 

gazgyar-logo-feher-h.jpg

 

 

HÍRFOLYAM

 

 

Az esős napok végett elmaradt ASR Gázgyár - Ikarus BSE Fejlődő Kertváros bajnoki mérkőzést , közös megegyezéssel, és a pályaválasztói jog felcserélésével 2016. december 02.-án pénteken 19:30 órai kezdettel rendezik meg a Bátony utcában.

 

 

gazgyar-logo-feher-h.jpg

 

 

HÍRFOLYAM

 

 

Mivel az Inter CDF SE csapatát kizárták a Budapest Bajnokság I. osztályából , és a hétvégén az ASR Gázgyár csapata fogadta volna Őket a Sújtás utcában, ez a mérkőzés szombaton délelőtt nem lesz megrendezve.

Azért a Vezetőség mindent megtett azért, hogy a csapat a kellemesen folytatódó bajnoki ritmusából ne essen ki , ezért 2016.október 14.-én pénteken ( ma ) 18:00 órai kezdettel az Újpest U18-as korosztályát látják vendégül hazai pályán.

 

 

 

gazgyar-logo-feher-h.jpg

 

 

HÍRFOLYAM

 

 

A  Magyar Kupa első fordulójában , ASR Gázgyár  2 - 2 Unione FC. A tizenegyesrúgásokat 4 - 2 arányban a vendégek nyerték.

A csapat kiesett a Magyar Kupa küzdelmeiből

 

 

 

gazgyar-logo-feher-h.jpg

 

 

HÍRFOLYAM

 

 

 

Horváth László , Metzger mester segítője egy pár kilométerrel arrébb költözött a Gázgyár pályától. Az elkövetkezendő időszakban a Csillaghegyi MTE csapatánál Boldizsár Imre úr mellett fog tevékenykedni.

 

 

 

 

gazgyar-logo-feher-h.jpg

 

 

HÍRFOLYAM

 
 
A 2015 - 2016. bajnoki év gólösszefoglalóját  ITT MEGNÉZHETED
 
 
 
 

gazgyar-logo-feher-h.jpg

 

 

HÍRFOLYAM

 
 
 
Az ASR Gázgyár sportegyesület foci toborzót tart, elsősorban 1998, 1999 és 2000. évi születésű fiatalembereknek, de várjuk 1996 és 1997-es születésűek jelentkezését is.

Bárkit szeretettel várunk, aki szeretne sportolni, futballozni, mozogni.
 


TOBORZÓ időpontja:
2016. július 20. szerda 18.00 óra

és július 23. szombat 10.00 óra.
 

Helyszín: ASR Gázgyár sporttelep, 1031 Bp. Sujtás u. 2-4. (az aquincumi romok mögött, az Auchan áruháztól északra)
 

Érdeklődni lehet: Borbély László, 06 30 536 8988

Emellett folyamatosan várjuk a 2001., 2002. évi, és fiatalabb focisták jelentkezését is.
 
 
 
 
 
 
 

gazgyar-logo-feher-h.jpg

 

 

HÍRFOLYAM

 

 

Lóska Csaba Szilárd , igazolás száma : 372753 egy bajnoki mérkőzéstől eltiltva loska-gazmuvek.jpg

.

 
 

gazgyar-logo-feher-h.jpg

 

 

HÍRFOLYAM

 

 

Az ASR Gázgyár közleménye
Az ASR Gázgyár tájékoztatja szurkolóit és a budapesti labdarúgás iránt érdeklődőket, hogy a BLSZ I. osztályú bajnokságot megnyerő csapatát a 2016-2017. évi bajnokságban nem nevezi a Nemzeti Bajnokság III. osztályába és így az nem indul az osztályozó mérkőzéseken sem.
Az ASR Gázgyár az elmúlt években igyekezett tudatosan építkezni, mind szakmai, mind infrastrukturális területen.
Ennek következtében alakított ki egy fiatal, sikeres felnőtt csapatot, és saját, valamint TAO forrásokból fejlesztette a Gázgyár sporttelepet. Az utánpótlást is megújította, alulról építkezve folyamatosan bővítve a csapatok és a sportoló gyermekek, fiatalok számát.
A felnőtt csapat az idei évben – nem várt diadalt aratva – megnyert a Budapest bajnokságot, ami azt mutatja, hogy kiváló munkát végeztek a labdarúgók a szakmai stáb vezetésével.
A klub tudatosan olyan szakembereket és játékosokat választott a közös munkához, akik képesek voltak ezeknek az emberi és sportszakmai elvárásoknak maradéktalanul megfelelni.
Az egyesület azonban pontosan a fenti tételek miatt csak abban az esetben kívánta vállalni a magasabb osztályban indulást, ha minden tekintetben biztosítottnak látja a Nemzeti Bajnokság III. osztályában történő sikeres szereplés egész bajnoki évadban fennálló feltételeit.
Ezeket azonban jelen pillanatban, csak erőn felül történő túlvállalással lehetne biztosítani.
A csapat otthonát, a Gázgyár-pályát csak nagyobb, azonnali fejlesztéssel lehetne alkalmassá tenni a III. osztályú bajnokik lejátszására, a klub viszont nem kíván albérletbe költözni.
A kötelezően előírt utánpótlás csapatok egy részét is „bérelni kellene”.
A nehéz szívvel, de racionális érvek mentén meghozott döntés azt jelenti, hogy az ASR Gázgyár továbbra is a „legprofibb amatőr egyesület” kíván lenni, de semmi esetre sem szeretne szerencselovagként nekivágni az NB III. küzdelmeinek, mint a „legamatőrebb profi, fél profi klub”.
A következő Budapest bajnokságra célunk a szakvezetés és a játékosok megtartása, az esetleges távozók pótlása, a keret további erősítése, valamint az NB III. idén még nem teljes mértékben biztosított feltételeinek megteremtése a sportpálya, az utánpótlás és a felnőtt keret tekintetében, hogy jövőre, hasonló esetben, már vállalni lehessen az osztályozót.
Budapest, 2016. május 24. az ASR Gázgyár vezetése
 
Csevegés vége
 
 

 

 

 

gazgyar-logo-feher-h.jpg

 

 

HÍRFOLYAM

 

Magabiztos kettő gólos győzelem a Szántóföld úton a Testvériség ellen.
 
 

 

 

gazgyar-logo-feher-h.jpgHÍRFOLYAM

 

Fehér Kende feher-kende-gaz.jpg a Budapest bajnokság I. osztályában a góllövő listán a 3. helyen áll kilenc góllal. Hasonló teljesítménnyel holtversenyben van Horváth Krisztiánnal ( Ikarus BSE ) , és Odia Henry Etiosával ( Inter CDF SE). 

 

 

 
 


Facebook

Statisztika

Most: 16
Összes: 347132
30 nap: 17919
24 óra: 629