Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2015 átigazolási időszak

 

 

Minden további híresztelést megelőzve, tudomásul kell venni , hogy az igazolási és az átigazolási szabályzatot ( ideértve a Verenyszabályzatot is ) minden fajta szóbeszéd ellenére sem változott meg.

Ezen rendelkezéseket csak az egyesületek jelenlétében, szavazással lehet megváltoztatni a jelenleg is zajló 2015 - 2016 -os bajnokságra való tekintettel.

Ami továbbra is érvényben , és érinti minden egyes AMATŐR EGYESÜLETET, az az , hogy az idén 2016. január 24.-től - 2016.február 22.-én 24:00 óráig tart az átigazolási időszak minden korosztályban.

Utoljára van ezen időszakban , és lehet érvényesíteni azon megoldási formát , hogy amennyiben a leigazolt, és játékengedéllyel is rendelkező labdarúgó el akar igazolni , de az Egyesület nem járul hozzá, akkor három példányban ( Saját egyesületének, az Átigazolási bizottságnak ajánlott küldeményként feladva, egy példány saját magának megőrizve ) le kell írnia a tisztességet megkövetelő formátumban, hogy nem kíván a továbbiakban az XY Egyesületben játszani. Aláírásával és dátummal ellátva feladni a postán.

A jelenlegi egyesületének ( míg nem igazolták át ) kötelessége kiadni a sportoló részére a sportorvosi kartonját, valamint a 2015 - 2016-os idényre szóló fényképes, az MLSZ által aláírt és lepecsételt játékengedélyét.

Amennyiben a játékengedélyét nem adja le az új befogadó egyesületének, úgy abban az esetben nem ígazolja át a Szövetség, mivel kettő játékengedéllyel ( nem összekeverendő a kettős játékengedéllyel ) nem rendelkezhet egy sportoló sem. 

A régi egyesületének, mindenfajta hivatkozására való tekintettel át kell adni ezt a két hivatalos dokumentumot, hiszen a játékos tulajdonát képezi.

Több esetben előfordult már, hogy nem akarták ( elveszett , eltünt, vagy éppen nincs meg  ) megvalósítani a kérést. 

Az ilyenfajta kijelentések , és elállás az átadástól a Fegyelmi Bizottsághoz kerülnek, és az érintett egyesület ellen a meglévő jogszabályokat alkalmazva eljárás indul.

 

 

szektor-logo-h.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Facebook

Statisztika

Most: 8
Összes: 330102
30 nap: 21296
24 óra: 615