Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

18.06.20. Váltott a 43.Sz. Építők SK

VISSZA A KEZDŐLAPRA

 

 

Évek óta az Airnergy FC biztosította egyesületünk számára, a felnőtt csapatunk BLSZ1-ben való indulásához szükséges, kötelező utánpótlás csapatokat. A tavalyi éveben az Airnergy FC új útra lépett és önálló felnőtt csapatot indított BLSZ4-ben (amit annak rendje és módja szerint meg is nyertek már az első évben).

Ez egyben azt is jelentette, hogy várhatóan (előbb, vagy utóbb) saját csapatuknak is szükségük lesz a saját utánpótlásukra.

Erre tekintettel csapatunk vezetői az utánpótlás vonatkozásában új utakra volt kénytelen lépni.

Ekkor került képbe a 10 éve alapított FC Budapest Sólymok SE utánpótlás nevelő egyesület, akik Czuk Henrik vezetésével egyre eredményesebbek és egyre komolyabb terveket szövögetnek a jövőre nézve.

A folyamatos egyeztetéseket követően, végül megállapodás született a két egyesület között, melynek keretében a jövőben az FC Budapest adja számunkra a kötelező utánpótlást, de várhatóan ennél sokkal szorosabb együttműködés lesz majd a két csapat között.

Végszóként, köszönünk mindent Airnergy FC és sok sikert kívánunk a jövőben! Nemkülönben az FC Budapestnek és saját magunknak!

 

 

 

Forrás : 43.Sz. Építők SK honlapja

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Facebook

Statisztika

Most: 9
Összes: 329875
30 nap: 21186
24 óra: 627