Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

18.04.01.

Két mérkőzést is halasztottak a Húsvéti Ünnepek miatt.

 

A RAFC - II. Kerület UFC összecsapást  2018. éprilis negyedikén délután 16:30 órakor rendezik meg az Ikarus pályán.

Az egymás elleni eredményeik a Budapest I. osztályában a RAFC-ra nézve kedvező, de mivel nem hazai pályán játszanak, ismerve a kialakult légkört a II. Kerület nagyon kellemetlen ellenfél lehet szerda délután.

A RAFC házatáján a 21. forduló után miután kettő győzelemmel kissé összerázodott a csapat , menesztették a kispadról Czinege Lászlót.

A másik dolog pedig amit sokan nem tudnak talán, hogy a Pirosrózsai labdarúgó pálya lakat alá került, és az a hír járja, hogy a pályát elfordítják, és felújítják.

rafc-palya.jpg

A Rákosszentmihályiak a Budapest Kupában a REAC ellen edző nélkül két gólos vereséget szenvedett a Budai II. stadionban.

 

 

A másik mérkőzés a Hegyvidék - Újbudai FC Voyage pedig talán nem véletlenül , a bajnokság utolsó két fordulója előtti időpontra lett téve, 2018 május 16. szerdára.

( 2018 június 01 - 02   a   30. forduló ).

A Hegyvidék ( licenc nélküli edzője ) Technikai Vezetője Bajzik József ( képen ) 2018. május 01.-ig el van tiltva a labdarúgó tevékenységtől ( ez természetesen a Budapest Válogatottnál végzett tevékenységét is érinti )  , amit ha úgy nézünk jót is tett a csapatnak hiszen az őszi fordulókban a 15 mérkőzés alatt 2 győzelem, 2 döntetlen és 11 vereség volt a nevük mellett.

bajzik-jozsef.jpg

Ami pedig a statisztikát illeti 26.66%-os a teljesítményük az ősszel, tavasszal pedig az öt lejátszott bajnoki mérkőzés után pedig 46.66 %

Tavasszal pedig öt mérkőzésből , egy pont híján elérték az első körben elért eredményüket, hiszen két győzelem, két vereség mellett egy döntetlent is játszottak.

Az Újbuda ellen pedig hazai pályán ( hol itt - hol ott ) minden esetben ikszre voltak elegek egymás ellen, még az előd Voyage SE ellen is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Facebook

Statisztika

Most: 11
Összes: 331183
30 nap: 21087
24 óra: 808