Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

18.03.06. Schróth Lajos

 

 

logo-2016-budafok.jpg  schroth-lajos-budafok.jpg  logo-2016-budafok.jpg

 

Schróth Lajos a Budafoki MTE II. Vezetőedzője sajnálattal közölte , hogy az első gólt nem a Promontor utcaiak érték el, mint a jegyzőkönyben nyílván van tartva, de ez legyen a legnagyobb gondunk most a magabiztos győzelem után.

A tizennegyedik percben az Unione szerezte meg a vezetést , majd a fiatal , saját nevelésű játékosunk Harsányi Dani tíz perc alatt megfordtotta az eredményt és már mink vezettünk a rutinos Unione ellen.

harsanyi-daniel.jpg

A harmincötödik percben Szabó Bence , aki most igazolt át az Újbudától talált a hálónkba, de Bakó Krisztián is duplázni tudott , és nyugodtan vonulhattunk az öltözőbe.

szabo-bence-ujbuda-00.jpg 

 

Az Unione nagyon összeszedte magát a félidei szünetben , és Szabó Bence kettő perc alatt visszahozta a csapatát a mérkőzésbe.

A mi fiaink teljes erőből, és tiszta szívből hajtottak, hogy a meccset megnyerjék, amit Bakó újabb gólja, valamint Vég Bence , és Balogh Dávid góljával le is zártuk volna a meccset 7-4-es állásnál , de a végén a nagy öreg Fehér Csaba tudott szépíteni az Unione színeiben.

 

vegh-bence-budafok.jpg

 

 

feher-csaba-unione-fc-2017.jpg

 

 

Nagy öröm a csapat  számára, hogy az egyik Spanyol játékosunk Nunez Soto Antonio (képen)  , már pályára tudott lépni, és remélhetőleg az ( Semmelweis Egyetemi )  osztálytársa is megkapja végre az MLSZ-től a játékengedélyt.

 

nunez-soto-antonio-budafok.jpg

 

A Budafokiak a II. Kerület vendégei lesznek a 18. fordulóban , az Unione FC pedig a Testnevelési Egyetem csapatát látja majd vendégül.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Facebook

Statisztika

Most: 15
Összes: 331155
30 nap: 21089
24 óra: 799