Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

18.02.27. kelen

logo-2016-kelen-sc.jpg   harmati-kelen-hasznalni..jpg   logo-2016-kelen-sc.jpg

 

Nagyon vártuk már ezt a hetet, ( Harmati Tamás képen )  hogy végre megkezdjük a bajnokság tavaszi szezonját. A felkészülést lezárva és a rajtra való készülésben hétfőre beiktattunk egy csapatépítő programot. A megszokott biliárd helyett most bowlingozni mentünk. Végre itt már több jó teljesítmény is született, Koller Ákos és Imre Ábris is beállította a napi rekordot, utóbbi játékosunk kétszer is.

 

koller-akos-kelen.jpg

Vasárnap aztán eljött a mérkőzés ideje, a kiváló őszi szezont produkáló Ikarus gárdáját fogadtuk vendégül. Szerencsére az időjárás nem szólt közbe, így viszonylag normális körülmények között zajlott le a mérkőzés.

A találkozó tipikus első mérkőzés volt, mindkét csapat próbált nagyon szervezetten játszani, láthatóan jól felkészültek egymásból a felek. A meccs tempójára nem lehet panasz, a játék színvonala már más kérdés, nehezen alakult ki folyamatos játék, inkább a küzdelem, ütközések, párharcok domináltak a játékidő során. A győzelmet abszolút megérdemeltük, hiszen sokkal több helyzetet dolgoztunk ki és jóval kezdeményezőbben futballoztunk. Az más kérdés, hogy a sok kihagyott 100%-os lehetőség majdnem megbosszulta magát, de a játékosaimnak végig volt tartása, így mi örülhettünk jobban a meccs végén.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Facebook

Statisztika

Most: 10
Összes: 349489
30 nap: 17520
24 óra: 605