Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

17.11.28. 4.

ivo-logo-01.jpg

ivo-logo-01.jpg IVÓSZÜNET ivo-logo-01.jpg

 

HELYEZÉS

mérkőzés előtt: 8.

mérkőzés után : 10.

unione-logo-kerek.jpg

PLACING

after :8 th

PLACING

before : 10 th

2

JEGYZŐKÖNYV

SCORE SHEET

16.' Kurucz László

45.' Weisz Tamás

17.11.25.

25.11.17.

Saturday 10:00 am

szombat-10.jpg

HELYSZÍN :
nyil-ivelt-piros-jobbra.jpg
VENUE :
Lapok : Cards :

nyil-ivelt-piros--balra.jpg

nyil-ivelt-piros-jobbra.jpg

4 2
1 0

HELYEZÉS

mérkőzés előtt: : 1.

mérkőzés után : 1 th

reac-logo.jpg

PLACING

after: 1 th

PLACING

before : 1th

3

JEGYZŐKÖNYV

SCORE SHEET

5., 49.', Kiss Tamás

87.' Kasza Dániel

1. ASSZISZTENS

1. ASSISTANT

BARTIS LÁSZLÓ

jv-2018-bartis-laszlo.jpg

JÁTÉKVEZETŐ

REFEREE

PRÁTH DÁVID

jv-2017-prath-david.jpg

2. ASSZISZTENS

2. ASSISTANT

URGYÁN ANTAL

jv-2017-urgyan-attila.jpg

MEGCSELEKEDTÜK, AMIT MEGKÖVETELT A HAZA!
ŐSZI BAJNOK A REAC FUTBALL CSAPATA!

Csapatunk a REAC Futball csapata az őszi utolsó fordulóban idegenben az UNIONE csapatával mérkőzött meg. A mérkőzés tétje nagy volt, nagyon szoros a bajnokság és bizony nem mindegy, hogy hány pont előnnyel fejezzük be az őszi szezont. A mérkőzés fordulatos, igazán drámai volt. Ellenfelünk soraiban sok nagy csatát megélt óriási rutinnal felvértezett játékos lépett pályára, Fehér Csaba, Filó Tamás, Weisz Tamás és még folytathatnánk. GYŐZTÜNK!

 

feher-csaba-unione-fc-2017.jpg

filo-unione.jpg

Fehér Csaba Filó Tamás Weisz Tamás

Nyugodtan kijelenthetem, hogy az egyik legnehezebb mérkőzésünk volt a bajnokságban, igaz mi is azzá tettük. A mérkőzés számunkra nagyszerűen indult. Az 5. percben Kasza Dani egy hosszú indítás után ütközött a kapussal a 16-on belül, a kapus szabálytalankodott, így 11-est rúghattunk.

A büntetőt Kiss Tomi azonnal gólra is váltotta. Jó kezdés. A gól után is volt 2-3 komoly gólszerzési lehetőségünk, de Kovács Dani, Kasza Dani elhibázta a lehetőségeket. A 16. percben teljesen váratlanul egyenlített az Unione. A mondás szerint „amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten is!”. A játékvezető sporttárs szintén ismerte a mondást, mert véleményem szerint könnyű szívvel befújt egy 11-est a kapunk előtt.

 

Kiss Tamás

A kapunktól 20 m-re szabadrúgáshoz jutott ellenfelünk. A labdát beívelte a 16-unkon belülre és a mi meglepetésünkre 11-est ítélt a bíró a vetélytársunknak, mert úgy ítélte meg, hogy a hátvédünk szabálytalankodott. A büntetőt Kurucz László magabiztosan értékesítette. 1:1. Kezdhettünk mindent elölről.

 

Kurucz László

A félidő hátralévő részében végig támadtunk, ellenfelünk gyakorlatilag csak védekezett, mi pedig mint mindig most is kihagytuk egymás után a lehetőségeinket. A 30. percben Lőrincz Dániel szolóban mehetett a kapura, amit az ellenfél játékosa Lettrich Dániel csak úgy tudott megakadályozni, hogy hátulról felvágta. Jogos kiállítás.

 

Lettrich Dániel

 

Ellenfelünk ezután még inkább a védekezésre koncentrált. A 45. percben, mint derült égből a villámcsapás, a semmiből jött az ellenfél vezető gólja. A vetélytársunk szögletét röviden fejelte ki játékosunk és Weisz Tamás kb. 18 m-ről a kapunk hosszú sarkába tekerte a labdát. Már a középkezdésre sem volt idő. Az ellenfél vezetésénél vonultunk volna be az öltözőbe, de mind a két csapat azt választotta, hogy a kispadnál beszéli meg a további teendőket.

Bizony hangos volt a mi kispadunk környéke, mivel edzőnk Balogh László joggal illette kritikával a játékosainkat. Nincs mese, még jobb teljesítményt kellett nyújtanunk a győzelemhez a második félidőben. Hamar jött is az egyenlítő gólunk. A 49. percben Pfister Erik a jobb oldalon megszerzett labdával majdnem az alapvonal magasságából nagyszerű labdát küldött az ellenfél 16-osán belülre. A hosszún érkező csapatkapitányunk, Kiss Tamás 8 méterről fejjel bevette az ellenfél kapuját. 2:2.

 

Kiss Tamás

Továbbra is támadtunk a mindent eldöntő gólért. Záporoztak a lövések az ellenfél kapujára, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de a gól csak nem akart megszületni. Ellenfelünknek is volt azonban egy komoly helyzete, Fehér Csaba 20 méteres szabadrúgását kapusunk nagy bravúrral hárította.

A 87. percben végre megszületett a vezető, mint később bebizonyosodott győztes találatunk. A csereként beállt Bodnár István lapos baloldali beadása megtalálta a kaputól 8 m-re helyezkedő Kasza Danit, aki végre az ellenfél kapujába tudott helyezni.

Kasza Dániel

 

Nagy volt az öröm. Külön meg kell említenem az újjá alakult REAC 2017 szurkoló csoportot. A csoport tagjai végig biztatták csapatunkat. Köszönjük nekik! Jó volt azonban látni azt is, hogy annak ellenére, hogy lelátó nem volt a pálya mellett és bizony állva a hidegben kellett szurkolnunk, kerületünk irányítói politikai hovatartozástól függetlenül velünk szurkoltak. Nagyszerű érzés volt, hogy a mérkőzés lefújása után Palota Polgármestere és Alpolgármestereink, Képviselőink velünk együtt tudtak örülni a sikerünknek.


Vége a bajnokság első körének. Kitűzött célunk felé jó irányba haladunk, még akkor is ha volt egy-két fájó pillanat. A bajnokság statisztikái azonban azt mutatják, hogy megérdemelt az első helyünk. Mi arattuk a legtöbb győzelmet, 12-t. Mi lőttük a legtöbb gólt, 53-t. Mi kaptuk a legkevesebb gólt, 10-t. Ennek ellenére is azonban szoros a bajnokság.

Nem dőlhetünk kényelmesen hátra a bajnokság szünetében sem. Le kell vonnunk a tanulságokat, a téli felkészülési időszakban kijavítani hibáinkat. Csapatunkat tovább kell erősíteni, mert bizony nemcsak a bajnokság megnyerése a célunk, hanem később az osztályozó sikeres megvívása, illetve az NB III-ban való későbbi jó szereplés megalapozása is.


A szezon végén szeretném megköszönni mindenkinek, akinek bármilyen kis része is volt a jó szereplés kivívásában, hogy segítette munkánkat, céljaink elérését. Köszönjük lelkes szurkolóinknak is, hogy a csapat mellett álltak.
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
HAJRÁ REAC!
Kiss István György

 

 

ivoszunet-5.-oldal.jpg

 

- 4 -

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Facebook

Statisztika

Most: 9
Összes: 329880
30 nap: 21182
24 óra: 621