Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

17.11.04. Cimlap

 

 

 

 

 

 

REGISZTRÁCIÓS KÁRTYA

 

1.§ Szabályzat célja

(1) Az MLSZ Elnöksége által elfogadott versenyszabályzatok vagy bármilyen bajnokság versenykiírása előírhatja, hogy a versenyben résztvevő sportszervezet kispadon vagy a kiegészítő kispadon helyet foglaló valamennyi személye részére regisztrációs kártya kiváltása kötelező. Ennek hiányában a sportszervezet sportszakembere hivatalos bajnoki- vagy kupamérkőzésen nem foglalhat helyet a kispadon vagy a kiegészítő kispadon.

(2) Az MLSZ Elnöksége által elfogadott hatályos versenyszabályzatok határozzák meg, hogy a kispadon hány személy és milyen minőségben tartózkodhat.

(3) A regisztrációs kártya tartalmazza a kispadon helyet foglaló személy pontos funkcióját. A kispadon helyet foglaló személyek kizárólag a regisztrációs kártyán feltüntetett minőségben ülhetnek le a kispadra, és kizárólag ebben a minőségben szerepelhetnek a mérkőzés jegyzőkönyvében.

(4) A regisztrációs kártya kiadásával kapcsolatos szabályzat elkészítésének a célja az, hogy egyértelműsítse a labdarúgás mindhárom szakágában résztvevő sportszakemberek számára, milyen végzettséggel milyen pozíció tölthető be.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Facebook

Statisztika

Most: 8
Összes: 329887
30 nap: 21183
24 óra: 621