Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

16. forduló II. Kerület UFC - REAC beharangozó

     

logo-2016-ii.-keruleti-ufc.jpg

2017 - 2018

BUDAPEST BAJNOKSÁG

16. FORDULÓ

reac-logo.jpg

  MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓ  

 

A II. Kerület UFC a 2013 - 2014. évi kírásban a Budapest III. osztály aranyérmese lett, és ezzel a remek eredménnyel felkerültek a II. osztályba.

Első nekifutásra a 2014 - 2015-ös szezonban egy kicsit erősnek tüntek az ellenfeleik , hiszen húsz alkalommal szenvedtek el vereséget, de a négy döntetlenjük mellett hat győzelmet is elkönyvelhettek maguknak.

A legyőzöttek közt volt az ESMTK II., a MAFC , a Csep - Gól , a  Szabadkikötő , a Nagytétény, és a Pestszentimrei SK csapata.

2015 márciusában  II. Kerület UFC, és Jaskó András edző, közös megegyezéssel szerződést bontottak.

A nyárig ideiglenes jelleggel háromtagú edzői stáb irányította a csapatot, melynek vezetője a II. Kerület játékosa , Moldován Tibor ( képen) lett kinevezve. A segitői pedig Vidéki Gábor , és Roller Dániel lettek.

moldovan-tibor-02.jpg

Az egyesületnek természetesen az volt a célja , hogy a gárda bent maradjon a BLSZ II. osztályában.

Nagy nehezen átvészelték a kiesést, és hatalmas erőfeszítések, és küzdelem árán
2016 júniusában pedig a bronzéremmel  a nyakukban várhatták a legnagyobb pillanatot az egyesület életében, hiszen felkerültek a Budapesti elitbe.

Az első szezonban a kilencedik helyen végeztek , ami egy újonctól igencsak szép teljesítmény.

A negyvenkilenc találatukból Tóth Zsombor ( képen ) lett, a házi gólkirály a 13 találatával.

A 2017 - 2018-as szezon sajnos nem úgy sikerült mint az előző évi , hiszen jelen pillanatban a csapat mindössze egy győzelmet ért el az ősz folyamán. Egy döntetlenjük mellett tizenhárom alkalommal nem tudtak pontokat szerezni, és Ők a sereghajtók a 2018-as tavaszi rajtjánál.

Amennyiben a sorsolás egy könnyebb ellenféllel hozta vola össze Őket rögtön az első fordulóban, talán másképp alakult volna a sorsuk az ősz folyamán.

 

A II. Kerület UFC az utóbbi tíz év átlagában 274 mérkőzésen 633 gólt ért el , 555 gólt kapott és 420 pontot szerzett meg. Átlagosan a 7.4 helyet foglalják el a képzeletbeli tabellán.

Nagy veszteségnek mondható Királyvölgyi Krisztián ( képen ) távozása a tavaszi átigazolási szezonban, aki a BÜSKE csapatához igazolt. Királyvölgyi 2014 és 2016 közt , 54 góllal járult hozzá az egyesület sikeresnek mondható szerepléséhez.

kiralyvolgyi-krisztian-2.-ker.jpg

Mivel az ügyvédi munkája olyan elfoglaltságot igényel, hogy nem tud minden edzésen részt venni, ezért választotta az Ügyvédek csapatát.

A 16. fordulóban azzal a REAC-cal kezdenek , akik az őszi első fordulóban lehengerlő teljesítménnyel egy tizest gurítottak a Budai II. László stadionban.

Vidéki Gábor ( képen ) aki jelenleg a Vezetőedző a Panoráma Sportközpontban, elmondotta, hogy a téli felkészülési időszakban komoly edzéstervek alapján készíti fel a csapatát, hogy meg tudják őrizni az első osztályú tagságukat.

videki-gabor-hegyvidek.jpg

 

A REAC csapata szemszögéből nézve a kezdeti több gólos győzelem rögtön az első fordulóban a Budapest I. osztályában megadta a kezdeti lendületet Balogh László Barnának (képen )  , hogy mielőbb visszatérhessenek az NB III. kötelékébe ahol 40 pontot megszerezve a 2016 - 2017. évi bajnoki évadban kevés lett a benntmaradáshoz.

reac-edzo-balogh-zoltan-20170729.jpg

A 2018-as tavaszi szezont a RAFC az Újpest FC II. előtt 3 pontos előnnyel inditják.

Óriási a tét a Rákospalotaiak részéről , hiszen minden meccsüket be kellene húzniuk , hogy a bajnokságot megnyerve visszakerüljenek a Nemzeti Bajnokság III. osztályába.

A mérkőzés kimenetele sokban attól is fog függeni, hogy a Panoráma Sportközpontban  a kisméretű műfűhöz, hogyan tudnak alkalmazkodni a nagypályások.

De mint tudjuk , a labda gömbölyű a víz pedig örökké nedves .

 

szektor-logo-h.jpg

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Facebook

Statisztika

Most: 10
Összes: 329877
30 nap: 21186
24 óra: 625